Løb

Løb kan være mange ting. Det kan være korte eksplosive løb til lange rolige løbeture, til løb i skoven og på bakker kontra det at løbe på fladvej eller bane.

I Uperform arbejder vi med mange typer af løb. Derfor har vi også individuelle mål med hver enkelt atlet. Vi laver personlige og tilpasset træningsplaner til både løb og triatlon. Vores træningsprogrammer tager altid udgangspunkt i den enkelte atlet og deres individuelle niveau og behov.

En god ide kan være at få lavet en løbestilsanalyse alt efter ens udfordringer/ønsker. Det er bl.a. med til at nedsætte risikoen for skader.

  • Føles det tungt at løbe og vil du bare gerne få det til at føles lidt lettere?

  • Vil du forbedre din tid?

  • Vil du have en bedre teknik?

  • Osv.

Ved at få et personlig løbestilsanalyse vil du få råd og vejledning til hvordan du kan blive bedre. Det er ikke altid at man behøver at arbejde med teknikken, for nogle gange handler det også bare om at komme ud og løbe og sikre en fornuftig progression i træningen både ud fra et intensitets og volumen perspektiv. Så det er individuelt om der er behov for et løbestilsanalyse.

Vi kan også ligge specifikke løbeprogrammer til dig, hvis du kun ønsker at fokusere på løb. Vi er altid i tæt dialog med vores atleter og følger deres udvikling tæt uanset om de er dedikerede løbere, triatleter eller andet.

At være løber og triatlet handler om mere end bare at løbe. Det handler om at bygge en stærk krop op, så den kan arbejde bedst muligt og mest effektivt. Det gør vi bl.a. ved også at styrke de stabiliserende og supporterende muskler. Derfor har vi også lavet både et core program og et decideret styrke program for de stabiliserende muskler. Du kan finde inspiration under vores blog og triatlon træning.

Udover at vi arbejder med styrken for vores løbere og triatleter, så arbejder vi også med forskellige træningszoner, som bestemmes ud fra en indledende test og/eller snak alt afhængig af den enkelte atlets niveau. Vi bruger både puls og løbepace (farten du løber) til at bygge vores træningspas op, samt til at holde øje med atleternes fysiske form og fremgang. Det gør os i stand til at se hvornår vi kan presse vores atleter mere samt hvornår det er tid til at de slapper lidt mere af og får restitueret.